Ο Αντριου Γκετί ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του ζάμπλουτου κληρονόμου - iefimerida.gr

Ο Αντριου Γκετί ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του ζάμπλουτου κληρονόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 47χρονος κληρονόμος της αυτοκρατορίας πετρελαίου Getty Oil βρέθηκε νεκρός την Τρίτη το απόγευμα, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ωστόσο νέα στοιχεία ρίχνουν φως στις άγνωστες πτυχές της ιστορίας.

Ο Αντριου Γκέτι, βρέθηκε αναίσθητος και γυμνός από τη μέση και κάτω στο πάτωμα του μπάνιου στην 464 τμ έπαυλή του στο Hollywood Hills την Τρίτη.

Μιλώντας στην Daily Mail, συμμαθητής και φίλος του, αποκαλύπτει ότι ο Αντριου Γκετί ήταν ένας ασυμμάζευτος Playboy που λάτρευε τα πάρτι και έκανε τακτικά χρήση κοκαΐνης.

Επιπλέον η μητέρα της φίλης του Γκετί δήλωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι είχε διαγνωστεί πρόσφατα με ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, και δεν έτρωγε ούτε κοιμόταν καλά τις ημέρες πριν από το θάνατο του.

«Τον έχω δει 2 φορές τους τελευταίους τρεις μήνες. Τη μία φορά ήμασταν όλοι εξω για μία τρελή νύχτα που κράτησε ως το ξημέρωμα. Ηταν σκληρό πάρτι, δε θα σας πω ψέματα: Αμέτρητες γραμμές κοκαΐνης και υπερβολικά πολύ αλκοόλ» αποκαλύπτει ο φίλος του που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Ο Αντριου ήταν ένας εξαιρετικός τύπος, αλλά θεότρελος με τα πάρτι και αυτό δεν είναι κάτι κρυφό. Επαιρνε ναρκωτικά σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό, που δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν η καρδιά του έσκασε. Επιπλέον είχε προβλήματα στο στομάχι, αλλά και στα έντερα. Η κοκαΐνη χειροτέρευε την κατάσταση του και πήγαινε από την επώδυνη δυσκοιλιότητα στην αιματηρή διάρροια. Ο ίδιος παραπονιόταν για αίμα στα κόπρανα του, κάθε τόσο. Ηξερε ότι είναι από την κοκαΐνη, αλλά ανακάτευε τα φάρμακα με τα ναρκωτικά τόσο συχνά που πολύ αμφιβάλλω αν βοηθούσαν ή κατέστρεφαν επιπλέον το σώμα του. Δεν εργάστηκε ποτέ πραγματικά. Έκανε ότι του άρεσε. Ολόκληρη η οικογένειά του, όλα τα παιδιά,ζούσαν σε ένα ατελείωτο πάρτι. Είχαν πάρα πολλά χρήματα και ελεύθερο χρόνο και κανέναν πραγματικό στόχο ή επιθυμία όπως ο πατέρας ή ο παππούς τους» καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντριου Γκετί πάρτι Ναρκωτικά αλκοόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ