Ανανεώνει και ο Πέτριτς - Αισιοδοξία για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ανανεώνει και ο Πέτριτς - Αισιοδοξία για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν προχωρά μέσα στους υπολογισμένους χρόνους. Μετά τη συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου και την επέκταση της συμφωνίας με τον Διαμαντή Χουχούμη, ήρθε η ώρα του Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης επιθετικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο με τους πράσινους και δεν αποκλείεται οι υπογραφές να πέσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο Πέτριτς είχε εκφράσει από την αρχή την επιθυμία να παραμείνει στο τριφύλλι και οι συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις φαίνεται να έχουν αίσιο τέλος πολύ πιο άμεσα, συγκριτικά με αυτές που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και αφορούν τους άλλους δύο Κροάτες. Τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Για τον πρώτο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προτιμήσει τελικά τον Παναθηναϊκό και όχι την επιστροφή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την πατρίδα του ενώ πιο δύσκολα δείχνουν τα πράγματα για τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Επιθυμία πάντως των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να λήξουν άμεσα και οι δύο υποθέσεις προκειμένου ο σύλλογος να ολοκληρώσει το κομμάτι των ανανεώσεων ή αποχωρήσεων πριν προχωρήσει στη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ανανεώσεις μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ