Ανανεώνει με Μαζουάκου και περιμένει προτάσεις ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ανανεώνει με Μαζουάκου και περιμένει προτάσεις ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαπραγματεύσεις με τον Αρτούρ Μαζουακού για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ξεκινά ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αυξήσουν τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή καθώς και τη ρήτρα του αφού οι προτάσεις για την απόκτησή του από ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχίζουν να αυξάνονται.

Ακόμη κι αν αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα πώλησης του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να «δέσει» τον Μαζουακού με ένα καλύτερο συμβόλαιο όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή. Ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται εκτός από καλύτερους οικονομικούς όρους να φέρουν και χρονική επέκταση στο υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2018. Ο Μαζουακού έχει εκφράσει πάντως στο περιβάλλον του ότι αυτή την στιγμή δεν σκέφτεται κάποια πιθανή μετακίνηση, επιθυμώντας να παραμείνει για κάποια χρόνια ακόμα στον Ολυμπιακό, πριν κάνει το επόμενο βήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αρτουρ μαζουακου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ