Kαθηλώνει ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη: Περιγράφει τον αγώνα του παιδιού και την παρακαλεί να γυρίσει πίσω - iefimerida.gr

Kαθηλώνει ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη: Περιγράφει τον αγώνα του παιδιού και την παρακαλεί να γυρίσει πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόλυτη ψυχραιμία, μετρημένο λόγο και συγκεκριμένες αναφορές σε περιστατικά, ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη αποκάλυψε τι τον εντυπωσίασε στη χθεσινή συνομιλία του με την αδελφή του, αλλά και πώς διαχειρίζεται το παιδί όσα συμβαίνουν στη μητέρα του.

Ο Παναγιώτης Σταμάτης είπε ότι του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι χθες το βράδυ, όταν της μίλησε μετά την απόρριψη του αίτηματός της για αποφυλάκιση, η κα Σταμάτη ήταν εξαιρετικά ήρεμη. Πρόσθεσε πως η αδελφή του είχε αυτοκτονικούς ιδεασμούς, όπως είπε χαρακτηριστικά, και κυρίως ότι εσχάτως έλεγε συνεχώς πως θέλει να δει το παιδί της. Οι τάσεις φυγής της είχαν σχέση μόνο με το «να πάει να δει το παιδί της. Μόνο με αυτό».

Ο Παναγιώτης Σταμάτης απήθυνε έκκληση ξανά και ξανά στην αδελφή του να επιστρέψει λέγοντας πως δεν πρέπει να γκρεμίσει όσα έχουν κατορθώσει να χτίσουν με τεράστιο αγώνα για να κρατήσουν όρθιο ψυχολογικά το παιδί. Ο Παναγιώτης Σταμάτης έχει ουσιαστικά αναλάβει την ανατροφή του παιδιού, είναι ο άνθρωπος που το έχει υπό την ευθύνη του.

«Επειδή είναι πολύ έξυπνος, μέσα του βαθιά αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα», είπε ο Παναγιώτης Σταμάτης για τον γιο της Βίκυς Σταμάτη

Μιλώντας στο Mega, o κ. Σταμάτης είπε πως το παιδί είναι εξαιρετικά έξυπνο και ενώ δεν συζητάει το θέμα, είναι προφανές ότι έχει κατανοήσει τα πάντα. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέρει τίποτα, όμως επειδή είναι πολύ έξυπνος, μέσα του βαθιά αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα. Απλά έχει μάθει να τα διαχειρίζεται μόνος του».

Πρόσθεσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαισύνη, ενώ τόνισε πως η οικογένεια πίσω από τη Βίκυ Σταμάτη είναι μια οικογένεια αξιοπρεπής και περήφανη και θέλει να κρατήσει αυτή τη στάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ