Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, σήμερα είναι μια μοναδική ημέρα, με τον Ερμή( πλανήτη της επικοινωνίας), να κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης και να σταθεροποιεί τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, ή για μια συμφωνία η οποία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αν μάλιστα έχετε γενέθλια σήμερα, είναι μια μοναδική ημέρα που επηρεάζει ολόκληρο το έτος που για εσάς αρχίζει τώρα, με δρόμους να ανοίγονται για την συναισθηματική σας ζωή, για ταξίδια, για σπουδές και για τις νομικές σας υποθέσεις. Ακόμη και τα οικονομικά φαίνονται να ευνοούνται σήμερα, όπως επίσης και θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας.

Ταύρος
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται για εσάς τους Ταύρους, ενώ θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παίρνουν ένα νέο δρόμο. Μια συζήτηση που θέλετε να κάνετε τώρα, χωρίς όμως να την κοινολογήσετε, μπαίνει σε προτεραιότητα, ενώ θα έχει σημαντική επιτυχία. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, πάντα βέβαια με την προτροπή να προσέχετε λίγο τις υπερβολές.

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς τους Διδύμους η οποία σταθεροποιεί τα σχέδια, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το τρίγωνο Ερμή –Κρόνου δείχνει ότι θα έχετε την στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Οι συναισθηματικές, μυστικές επαφές ευνοούνται. Σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε μια συζήτηση για την εργασία σας ή ακόμη και για την συναισθηματική σας ζωή η οποία υπόσχεται πολλά! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ένα οικογενειακό σας θέμα το οποίο έχει σχέση και με τα οικονομικά φαίνεται ότι προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος
Μια συζήτηση που κάνετε οι Καρκίνοι του Ιουνίου για ένα επαγγελματικό θέμα, φαίνεται ότι αργά και σταθερά παίρνει έναν δρόμο σταθεροποίησης. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε τώρα, σήμερα, και μην το αφήνετε για αύριο ή μεθαύριο, καθώς τότε μπορεί να είναι αργά. Κλείστε τώρα, αν μπορείτε, συμφωνίες που αφορούν είτε την επαγγελματική είτε την κοινωνική σας ζωή ( μια εκδήλωση, έναν γάμο).Οι φίλοι σας μπορεί να βοηθήσουν αυτές σας τις προσπάθειες. Ένα οικονομικό θέμα παίρνει τον δρόμο που εσείς θέλετε.

Λέων
Λέοντες μου η σημερινή ημέρα σας ανήκει, με το τρίγωνο Ήλιου –Δία να ευνοεί ιδιαίτερα, τις συζητήσεις και την σταθεροποίηση κάποιων καταστάσεων. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου, αυτή η ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα σας βοηθά γενικά, και σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Μπορείτε τώρα να έχετε μια επιτυχημένη πορεία, ενώ ένα θέμα που το περιμένατε καιρό μπορείτε τώρα να το ρυθμίσετε. Σήμερα όμως όχι αύριο, μεθαύριο μιας και τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά!.

Παρθένος
Για εσάς, Παρθένοι μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Σεπτεμβρίου. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να οργανώσετε τα σχέδιά σας που αφορούν ένα ταξίδι, σημαντικές επαφές, ενώ ακόμη και ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε τώρα να ευοδωθεί. Προσπαθήστε να συγκεκριμενοποιήσετε τα αιτήματά σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σας, ενώ τα θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια και ασφάλειες θα μπορούσαν τώρα να ρυθμιστούν. Ακόμη, είτε η οικογένεια σας σας βοηθά στις υποχρεώσεις σας και σε θέματα ακίνητης περιουσίας, είτε εσείς θα βοηθήσετε την οικογένειά σας.

Ζυγός
Μια πολύ καλή ημέρα για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσε να είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς, καθώς σήμερα (όχι αύριο μεθαύριο), μπορείτε να βρείτε λύσεις πάνω σε θέματα αυτών των σχέσεων. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο μπορεί να κάνετε μια σημαντική συμφωνία, η οποία θα έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να αλλάζουν πολλά, αλλά φαίνεται ότι πολλά πράγματα διευθετούνται αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Άρης στο απέναντι από εσάς ζώδιο μιλά για κρυολογήματα και μικροατυχήματα! Όμως, ένα εργασιακό σας θέμα ρυθμίζεται τώρα, ενώ σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο ( με προέκταση στα οικονομικά σας), μπορείτε τώρα να κλείσετε μια συμφωνία ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Η Αφροδίτη (επίσης απέναντί σας), βοηθά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οι οποίες αναζωπυρώνονται τώρα και παίρνουν μια νέα μορφή, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Νοεμβρίου. Έτσι λοιπόν, και τα συναισθηματικά και ένα θέμα εργασίας μπορούν να σταθεροποιηθούν. Η υγεία σας φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες, ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις επαφές! Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Δεκεμβρίου κλείστε σήμερα μια σημαντική συμφωνία, ενώ σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο φαίνεται ότι ευνοείται.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους αρχίζει τώρα μια περίοδος δράσης, ενώ, σήμερα, μπορείτε να συζητήσετε ένα οικογενειακό σας θέμα και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου θα δείτε ότι, σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Ένα οικονομικό θέμα που αφορά είτε την ακίνητή σας περιουσία είτε την οικογένειά σας, ρυθμίζεται κατά τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για να επιλύσετε προβλήματα, καθώς από αύριο μεθαύριο το κλίμα δεν θα είναι το ίδιο ευνοϊκό.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι υπογράψτε σήμερα ένα συμβόλαιο ή ολοκληρώστε μια συμφωνία που εκκρεμεί με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικογενειακά σας φαίνεται να ευνοείται. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας μπορούν να σας παρέχουν εγγυήσεις σταθερότητας, ή μπορεί να έχουν οι ίδιοι μια σημαντικότατη πορεία εξέλιξης! Το τρίγωνο Ήλιου –Δία είναι ευνοϊκότατο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι έχετε παιδιά, μπορεί να δείτε τους φίλους σας να βοηθούν τα αιτήματα των παιδιών σας.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να ρυθμίσετε εργασιακά και οικονομικά σας θέματα. Μην αρνείστε συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να προκύψουν, μιας και μια μετακίνηση ή μια συνάντηση μπορεί να σας δώσει πολλά. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ