Κωνσταντοπούλου: Στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου υπάρχουν προβληματικά σημεία - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου υπάρχουν προβληματικά σημεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση της ότι χθες δεν υπήρξε εισβολή στη Βουλή επανέλαβε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση με τους δανειστές.

Μιλώντας στον Alpha χθες το βράδυ η πρόεδρος της Βουλής η πρόεδρος υποστήριξε πως δεν υπήρξε εισβολή, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει και διάσταση απόψεων με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα. Παράλληλα στήριξε το έως τώρα νομοθετικό έργο της κυβέρνησης τονίζοντας ότι είναι «ενδεικτικό της βούλησης».

Η συμφωνία 20ης Φεβρουαρίου είχε και προβληματικά σημεία

Αναφερόμενη στην πορεία των διαπραγματεύσεων η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «κάποιοι προσπαθούν να μην αφήσουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα της», ενώ όσον αφορά συγκεκριμένα για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είπε: «Η συμφωνία έχει σημεία οπισθοχώρησης εκείνων που κανοναρχούσαν έως τώρα έχει όμως και αλλά σημεία που είναι προβληματικά».

Στο ερώτημα αν θα επέλεγε την εξωτερική στάση πληρωμών σε περίπτωση προβλήματος ρευστότητας η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι προέχει η επιβίωση των πολιτών και όχι η εκπλήρωση όσων ζητούν «να σκοτώσουμε την κοινωνία».

Είπε επίσης ότι η θέση της χώρας στην ΕΕ ενισχύει την διαπραγματευτική της ισχύ πρόσθεσε όμως ότι αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αν οι πολίτες ωφελήθηκαν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. «Δεν είμαι διατεθειμένη να χάσω ούτε έναν άνθρωπο για ένα νόμισμα» απάντησε στο ερώτημα αν το ευρώ είναι φετίχ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ