Μητέρα Βίκυς Σταμάτη: Ανησυχώ για τη ζωή της -Χθες που μιλήσαμε ήταν πολύ απελπισμένη - iefimerida.gr

Μητέρα Βίκυς Σταμάτη: Ανησυχώ για τη ζωή της -Χθες που μιλήσαμε ήταν πολύ απελπισμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη ανησυχία της για την κόρη της εξέφρασε η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, Γεωργία.

«Χθες το βράδυ μιλήσαμε, με το παιδάκι της μίλησε, ήταν πολύ στεναχωρημένη, δεν ξέρω τίποτα», είπε η Γεωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega, διευκρινίζοντας πως η τελευταία επικοινωνία με την κόρη της ήταν χθες το βράδυ στις 9. «Είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη και πως δεν μπορεί να του μιλήσει πολύ», προσέθεσε η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, συμπληρώνοντας πως η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Πολύ απογοητευμένη από τη δικαστική υπόθεση. Με το παιδί της μιλάει κάθε μέρα. Χθες περίμενε ότι θα έβγαινε. Τώρα ανησυχώ ακόμη και για τη ζωή της. Ήταν πολύ απελπισμένη χθες».

«Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Να προχωρήσει η υπόθεση και να επιστρέψει στο παιδί της. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω, ήταν πολύ απογοητευμένη», συμπλήρωσε η κυρία Γεωργία Σταμάτη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ επανέλαβε τα όσα είχε πει, ενώ ερωτώμενη για το αν το παιδί της Βίκυς Σταμάτη είναι μαζί της είπε: «Ναι, εμείς το μεγαλώνουμε. Τώρα είναι μέσα, κοιμάται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη Γεωργία Σταμάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ