Φραγκίσκος Ραγκούσης: Τι μου είπε η Βίκυ Σταμάτη χθες το βράδυ που μιλήσαμε - iefimerida.gr

Φραγκίσκος Ραγκούσης: Τι μου είπε η Βίκυ Σταμάτη χθες το βράδυ που μιλήσαμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάνω έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να γυρίσει», τόνισε ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι δεν ενημερώθηκε για την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη πριν από λίγο και τόνισε ότι δεν είχε αντιληφθεί κάτι για τις προθέσεις της. Οπως είπε η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, γύρω στις 9. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας τον ευχαρίστησε για τα όσα έχει κάνει για εκείνη και του είπε ότι τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να είναι μαζί με το παιδί της και ότι το προτιμά από το να πεθάνει στο Δρομοκαϊτειο. «Ηταν απογοητευμένη και έκλαιγε», πρόσθεσε, ενώ κλείνοντας της έκανε έκκληση να γυρίσει γιατί όπως είπε μόνο έτσι θα μπορεί να είναι πραγματικά δίπλα στο παιδί της.

Στην παρέμβασή του στο Mega στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι η Βίκυ Σταμάτη του είχε πει: «Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε». Παράλληλα, ο συνήγορος της κυρίας Σταμάτη εξέφρασε φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.

Eν τω μεταξύ, ο έτερος συνήγορός της Αλέξης Κούγιας είπε πως μίλησε χθες μαζί της, ήταν απογοητευμένη από την απόφαση του δικαστηρίου και πριν κλείσει το τηλέφωνο του είπε «τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη Φραγκίσκος Ραγκούσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ