Βενιζέλος - Λαγκάρντ στη σκια του φαντάσματος της χρεοκοπίας - iefimerida.gr

Βενιζέλος - Λαγκάρντ στη σκια του φαντάσματος της χρεοκοπίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού για το μέλλον της Ελλάδας θα έχει την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με την Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία θα υποδεχθεί στο γραφείο της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Η Γαλλίδα πολιτικός και ο Έλληνας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συζητήσουν για την πορεία της Ελλάδας έως τώρα, αλλά και για την επόμενη μέρα, για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες έτσι ώστε να «ικανοποιήσει» τους δανειστές μας και να συνεχίσουν την δανειοδότηση.


Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος βρίσκεται στην αμερικάνικη πρωτεύουσα για να λάβει μέρος στο ετήσιο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με ξένους τραπεζίτες το Σάββατο το πρωί ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τους εκπρόσωπους της Βραζιλίας και της Ινδίας (μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού) οι οποίοι αντιδρούν στην δανειοδότηση της Ελλάδας.
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να έχει επαφές και με ξένους τραπεζίτες για το rollover ομολόγων, θα συναντηθεί ακόμα και με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ