Ναυάγιο στον Ειρηνικό: Βυθίστηκε αλιευτικό -54 νεκροί και 15 αγνοούμενοι - iefimerida.gr

Ναυάγιο στον Ειρηνικό: Βυθίστηκε αλιευτικό -54 νεκροί και 15 αγνοούμενοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 ακόμα αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός ρωσικού αλιευτικού αργά το βράδυ της Τετάρτης στο δυτικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη χερσόνησο Καμτσάτκα.

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας TASS επικαλούμενο δηλώσεις ενός αξιωματικού του κέντρου συντονισμού διάσωσης.

Επί του πλοίου Dalniy Vostok επέβαιναν συνολικά 132 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής 63 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού, σύμφωνα με το TASS. Το πλοίο μετέφερε 78 Ρώσους υπηκόους καθώς και 54 ξένους από τη Μιανμάρ, την Ουκρανία, τη Λιθουανία και το Βανουάτου, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο.

Το αλιευτικό ναυάγησε στη Θάλασσα του Οχότσκ, 330 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής Καμτσάτκα και 250 χιλιόμετρα νότιας της πόλης Μαγκαντάν.

Ναυάγιο στον Ειρηνικό: Βυθίστηκε αλιευτικό -54 νεκροί και 15 αγνοούμενοι  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλιευτικό ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ