Η συγκλονιστική περιγραφή του αρχισυντάκτη της Bild -Τι είδε στο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές στο Airbus - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική περιγραφή του αρχισυντάκτη της Bild -Τι είδε στο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές στο Airbus

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγωνία και τη φρίκη των επιβατών κατά τη διάρκεια της πτώσης του μοιραίου Airbus A320, προσπάθησε να περιγράψει αρχισυντάκτης της Bild, ο οποίος αναφέρει πως έχει δει το βίντεο – ντοκουμέντο.

Η είδηση πως υπάρχει βίντεο, που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές της πτήσης της Germanwings, έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με τη γνησιότητα του ή μη να είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση.

Ωστόσο, ο αρχισυντάκτης της Bild, Julie Reichert, η οποία φέρεται να το έχει στην κατοχή της, σε δηλώσεις του στο CNN, τονίζει πως το βίντεο είναι γνήσιο και αποτυπώνει τον πανικό των 149 επιβατών της πτήσης.

Οι εικόνες λίγο πριν σταματήσει το βίντεο είναι «πολύ ενοχλητικές», όπως τονίζει.

«Πιστεύουμε πως το υλικό δείχνει τις τελευταίες στιγμές, όταν το αεροπλάνο κατευθύνεται προς το έδαφος και οι άνθρωποι βρίσκονται σε πανικό, ουρλιάζουν και στο παρασκήνιο ακούγεται αυτός ο "μεταλλικός" χτύπος ο οποίος έχει αναφερθεί ήδη. Στη συνέχεια, κάτι φαίνεται πως χτυπά το αεροπλάνο, ή το αεροπλάνο φαίνεται να χτυπά κάτι και τραντάζεται για λίγο, ενώ στη συνέχεια διακόπτεται η εικόνα», δηλώνει.

Ο «μεταλλικός» χτύπος που ακούγεται πιθανότατα να είναι από τις προσπάθειες του πιλότου να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου με ένα βαρύ αντικείμενο και επιβεβαιώνονται από το μαύρο κουτί και τον κυβερνήτη να φωνάζει «Ανοιξε τη γ... πόρτα».

Ουρλιαχτά και «Ω Θεέ μου» σε όλες τις γλώσσες κυριαρχούν στις σκηνές που εκτυλίσσονται.

Ο επιβάτης ή μέλος του πληρώματος που τράβηξε το βίντεο, πιθανότατα καθόταν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Ο Julie Reichert ερωτηθείς για τη γνησιότητά του βίντεο δήλωσε πως είναι αυθεντικό, αρνούμενος βέβαια να απαντήσει πως και από που το απέκτησε.

Η Bild και το Paris Match, που φέρονται να το έχουν, προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε δημοσίευσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Airbus A320 βιντεο-ντοκουμεντο συντριβή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ