Γυναίκα έκανε διάλειμμα ενός χρόνου από τον γάμο της και έγραψε βιβλίο με τις νέες της πιπεράτες εμπειρίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα έκανε διάλειμμα ενός χρόνου από τον γάμο της και έγραψε βιβλίο με τις νέες της πιπεράτες εμπειρίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο έγγαμος βίος μπορεί μερικές φορές να γίνει κουραστικός και πιεστικός. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν ένα διάλειμμα από την συζυγική τους σχέση, λίγοι όμως το επιχειρούν. Μια γυναίκα που αποφάσισε να ζήσει για ένα χρόνο ως... ελεύθερη παντρεμένη, αποκαλύπτει τις εμπειρίες της.

Ο λόγος για την Robin Rinaldi, συγγραφέα του βιβλίου «The Wild Oats Project» που περιγράφει τις εξωσυζυγικές της εμπειρίες κατά την διάρκεια του ενός πραγματικά ιδιαίτερου έτους της ζωής της. Με δική της πρωτοβουλία, όταν ο σύζυγος της αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει παιδιά και έκανε βαζεκτομή, πρότεινε ένα διάλειμμα για... αναζωογόνηση.

«Αρνήθηκα να πάω στον τάφο χωρίς παιδιά και έχοντας κάνει σεξ μόνο με τέσσερα άτομα. Κάτι έπρεπε να κάνω» τόνισε η συγγραφέας. Το ζεύγος αποφάσισε να αφήσει την σχέση του για έναν χρόνο, βάζοντας τρεις κανόνες. Οχι σοβαρές σχέσεις, όχι σεξ με κοινούς φίλους και όχι σεξ χωρίς προφυλάξεις. Φυσικά, όπως παραδέχτηκε, και οι δύο αθέτησαν αρκετές φορές τους κανόνες, χωρίς όμως αυτό να έχει επιρροή στην μετέπειτα σχέση τους.

«Ηταν πραγματικά περίεργο να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Πάντα ήμουνα ένα προσεκτικό και κατά κάποιο τρόπο αγχωμένο άτομο. Στις σχέσεις μου πάντα τηρούσα τους κανόνες. Ηταν κάτι εντελώς ενστικτώδες και θηλυκό που με οδήγησε να πάρω αυτήν την απόφαση. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο, απλά έτσι ένιωσα και το έκανα» παραδέχεται η Robin Rinaldi.

Οι αντιδράσεις των φίλων και των γνωστών της ήταν ανάμεικτες. Κάποιοι στήριξαν ιδιαίτερα την προσπάθεια της, ενώ άλλοι το βρήκαν από λάθος έως και τρομακτικό. «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω μέσω του βιβλίου μου να ωθήσω περισσότερο κόσμο να πράξει ανάλογα. Απλά διηγούμαι τις εμπειρίες μου» τονίζει.

Η συγγραφέας συνεχίζει, περιγράφοντας πόσο δύσκολο ήταν το διάλειμμα να ολοκληρωθεί με επιτυχία: «Και οι δύο γνωρίζαμε πως αυτό που πάμε να κάνουμε μπορεί και να είχε καταστροφικές συνέπειες. Ηταν όμως η μόνη μας επιλογή, οπότε επιλέξαμε να το επιχειρήσουμε. Το διάλειμμα με δίδαξε πολλά περισσότερα από όσα θα μου είχε δώσει ένα απλό διαζύγιο. Εμαθα πολλά πράγματα κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος. Το σεξ δεν είναι το μάθημα, αλλά ήταν η τάξη μέσα στην οποία έμαθα πολλά. Γνώρισα καλύτερα το σώμα μου αλλά το σημαντικότερο είναι πως ανακάλυψα πολλά διαφορετικά συναισθήματα, από άνθρωπο σε άνθρωπο».

Τέλος, η συμβουλή της ανανεωμένης πλέον Robin Rinaldi προς τις νέες γυναίκες ήταν η εξής: «Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε αυτό που έκανα εγώ. Βγάλτε την νεανική σας τρέλα πριν αρχίσετε να σοβαρεύεστε. Τότε θα είναι πια αργά».

Δείτε το βίντεο όπου η συγγραφέας διηγείται τις εμπειρίες της, στην διάρκεια του διαλείμματος του γάμου της:


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συγγραφεάς γάμος διάλειμμα σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ