Κακή ηθοποιός η Τζούλιαν Μουρ για τους Τούρκους - Την «έκοψαν» από διαφημιστικό - iefimerida.gr

Κακή ηθοποιός η Τζούλιαν Μουρ για τους Τούρκους - Την «έκοψαν» από διαφημιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν η Ακαδημία Κινηματογράφου της απένειμε φέτος το Οσκαρ Α' γυναικείου ρόλου; Οι Τούρκοι έχουν άλλη άποψη και θεωρούν την Τζούλιαν Μουρ κακή ηθοποιό.

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το υποκριτικό ταλέντο της Μουρ δεν... κάλυψε το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού της χώρας που αποφάσισε να την «κόψει» από διαφήμιση για την οποία την είχε επιλέξει.

Η ηθοποιός είχε προσληφθεί για καμπάνια 4 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία ενώ ήταν σε αεροπλάνο αναπολούσε ένα ταξίδι που έκανε στην Τουρκία στην παιδική της ηλικία. Μόλις όμως είδαν το υλικό, οι αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου απαίτησαν να ξαναγυριστεί το σποτ, γιατί θεώρησαν ότι δεν ήταν καλή η ερμηνεία της, σύμφωνα με την Hurriyet. Η Μουρ αρνήθηκε και έτσι η συνεργασία τους ναυάγησε.

Πριν από αυτό πάντως, υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις στο τουρκικό κοινοβούλιο για την επιλογή της χολιγουντιανής ηθοποιού για αυτό το διαφημιστικό σποτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλιαν Μουρ Τουρκία διαφημιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ