Κυβερνητική πηγή στον Guardian: «Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο σκληρός μήνας» - iefimerida.gr

Κυβερνητική πηγή στον Guardian: «Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο σκληρός μήνας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολόκληρος ο Απρίλιος θα κυλήσει με διαπραγματεύσεις μέχρι να φτάσει η 24η του μήνα και το Euro Group όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Guardian», το οποίο επικαλείται ελληνικές κυβερνητικές πηγές.

Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο κρίσιμος μήνας των διαπραγματεύσεων σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στον «Guardian» ωστόσο παρά το καλό κλίμα που υπήρξε στις σημερινές συζητήσεις, δεν πρόκειται να παρθεί κάποια απόφαση για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, πριν τις 24 Απριλίου και το προκαθορισμένο Euro Group. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει νέο Euro working group, στο οποίο θα συνεχισούν οι διαπραγματεύσεις.

«Υπήρξε αναπάντεχα καλό κλίμα σήμερα έστω και αν δεν υπήρξε καμία απόφαση. Υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές αν και οι συζητήσεις δεν είναι εύκολες» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης με το ρεπορτάζ του «Guardian» να καταλήγει στο συμπέρασμα πως όλες τις ημέρες του Απριλίου μέχρι να φτάσει η ώρα για το Euro Group, θα κυλήσει με σκληρές διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Guardian euro group Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ