Με ψήφους 13-1 συμφώνησαν οι ομάδες της Super League για επέκταση συμφωνίας με τη Nova - Αισιόδοξος ο Μποροβήλος - iefimerida.gr

Με ψήφους 13-1 συμφώνησαν οι ομάδες της Super League για επέκταση συμφωνίας με τη Nova - Αισιόδοξος ο Μποροβήλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ψήφους 13 υπέρ και έναν κατά, έληξε η ψηφοφορία στην Super League για την επέκταση της συμφωνίας με τη Nova από το 2017 έως το 2019. Αρνητική η Σκόντα Ξάνθη ενώ δεν ψήφισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση.

Δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο οι ομάδες που θα εκπροσωπούνταν από τον πρόεδρο ή τον διευθύνοντα σύμβουλο και για το λόγο αυτό ο ΠΑΟΚ δεν έλαβε μέρος στην ψηφοφορία. Οι 13 ομάδες της Λίγκας ήταν θετικές, ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε το «παρών» ενώ η Σκόντα Ξάνθη ψήφισε «όχι» στην ανανεώση του συμβολαίου με τη Nova για άλλα δύο χρόνια.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι δεν αποκλείεται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός να μη βρίσκονται υπό την στέγη της Nova από το 2017 και μετά αν και ο πρόεδρος του συναιτερισμού Γιώργος Μποροβήλος εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας. «Σε δύσκολους καιρούς η Σούπερ Λίγκα μπορεί να συνεννοηθεί και όλες οι ομάδες να είναι μαζί. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Είναι λογικό στην προσπάθεια αυτή να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά πιστεύω πως οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί σε αυτά τα ζητήματα και αυτό θα το αντιληφθούν αργά ή γρήγορα άπαντες», τόνισε και συμπλήρωσε «Και στην προηγούμενη επέκταση τηλεοπτικής συμφωνίας υπήρχαν ομάδες που ήταν απέξω και μπήκαν στην πορεία. Η ισχύουσα συμφωνία είναι μέχρι το 2017. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να γίνουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλεοπτικο συμβολαιο Nova Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ