Νικητής ο Παναθηναϊκός στη δικαστική διαμάχη με την Super League - iefimerida.gr

Νικητής ο Παναθηναϊκός στη δικαστική διαμάχη με την Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικητής στη δικαστική διαμάχη με τη Super League βήκε ο Παναθηναϊκός, αφού ο συνεταιρισμός υποχρεούται να δώσει το ηχητικό της επεισοδιακής συνεδρίασης στις 24 Φεβρουαρίου.

Το προεδρείο της Super League είχε αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της επεισοδιακής συνεδρίασης που είχε πραγματοποιηθεί στις 24/2 και για το λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τα οποία δικαιώθηκε. Οι «πράσινοι» είχαν καταγγείλει ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε φραστική επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ στη συνέχεια άνθρωπος της προσωπικής φρουράς του προέδρου του Ολυμπιακού χειροδίκησε σε βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε δώσει διαφορετική ερμηνεία στα γεγονότα, ενώ από το προεδρείο του συνεταιρισμού δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση-θέση πάνω στο ζήτημα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν τότε τα πρακτικά για να λάβουν αρνητική απάντηση με τη δικαιολογία πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό, με συνέπεια να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, η οποία και τελικά τους δικαίωσε. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Λίγκα είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το ηχητικό την Πέμπτη, 2 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Super League Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ