Σκουρλέτης: Αν δεν λάβουμε χρήματα εντός 10 ημερών τότε λυπάμαι αλλά οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν την καταστροφή μας - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Αν δεν λάβουμε χρήματα εντός 10 ημερών τότε λυπάμαι αλλά οι Ευρωπαίοι αποφάσισαν την καταστροφή μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα εντός των επόμενων δέκα ημερών, τότε λυπάμαι, αλλά αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων συμμάχων μας αποφάσισε να σκοτώσει την Ελλάδα» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Oπως τονίζει «θα θέλαμε ευχαρίστως να μείνουμε στο καράβι που ονομάζεται Ευρώπη, (…) αλλά αν ο καπετάνιος μας πετάξει από το κατάστρωμα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κολυμπήσουμε».

Σύμφωνα με τον Πάνο Σκουρλέτη, η κυβέρνηση θα αποκαλύψει ποιο Plan Β διαθέτει και ποιο ρόλο θα μπορούσε να διαδραματίσει σε αυτό η Ρωσία εφόσον δεν υπάρχει καμία άλλη λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκουρλέτης Ελλάδα grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ