Μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι - iefimerida.gr

Μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι δεν χρησιμοποιήθηκε στα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάτα Μαρτίνο να δηλώνει ότι έχει πρόβλημα στο δεξί πόδι. Τα ισπανικά ΜΜΕ αδυνατούν να δώσουν ακριβή ορισμό του τραυματισμού του Αργεντινού και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχή του από την αγωνιστική δράση ακόμη και για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Οπως μετέδωσε ο ισπανικός Τύπος, ο Μέσι αντιμετωπίζει μια μόλυνση στο δεξί πόδι, η οποία δεν του επιτρέπει να βάλει ποδοσφαιρικό παπούτσι και κατά συνέπεια δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συμμετείχε στις φιλικές αναμετρήσεις της Αργεντινής ωστόσο κανείς δεν μπορεί να δώσει ακριβή εξήγηση για το τι έχει πάθει ακριβώς ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα μάλιστα, ο Μέσι αποκόμισε αυτό το πρόβλημα από το δεύτερο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Καμπ Νου» και χρειάστηκε ένεση προκειμένου να αντέξει στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα δείχνουν πάντως ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε για την αναμέτρηση με τη Θέλτα ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι απόλυτα έτοιμος και στο πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ