ΕΤΕπ: Δέσμευση για πλήρη στήριξη των επενδύσεων στην Ελλάδα - iefimerida.gr

ΕΤΕπ: Δέσμευση για πλήρη στήριξη των επενδύσεων στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δέσμευσή της πως θα στηρίξει τις επενδύσεις τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα τόνισε σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι εκταμιεύσεις δανείων προς την Ελλάδα επρόκειτο να συνεχιστούν, καθώς δεν επηρεάζονται από κανέναν παράγοντα.

«Αυτό περιλαμβάνει, αντίθετα με τα όσα αναφέρονται σε πρόσφατα δημοσιεύματα, τη χρηματοδότηση επενδύσεων από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσα από τοπικούς φορείς», τονίζει.

Η ΕΤΕπ δείχνει μέσα από την ανακοίνωσή της να στηρίζει τις επενδύσεις στην χώρα τα τελευταία χρόνια, δίνοντας 7,7 δισ. ευρώ σε ευρεία δέσμη βιώσιμων προγραμμάτων, οι οποίες δημιούργησαν θέσεις απασχόλησης και βοήθησαν την οικονομική δραστηριότητα σε «προκλητικούς καιρούς», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στον καιρό της κρίσης, η ΕΤΕπ βρίσκεται πίσω από επενδύσεις, που αφορόυν την παιδεία, την ενέργεια, τις μεταφορές και τις τηλεπικοινωνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΕπ επενδύσεις Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ