Η Ζωή «μπλόκαρε» το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ – Το επέστρεψε στους υπουργούς ως «απαράδεκτο» - iefimerida.gr

Η Ζωή «μπλόκαρε» το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ – Το επέστρεψε στους υπουργούς ως «απαράδεκτο»

EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρόεδρος της Βουλής μπλόκαρε την κατάθεση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, καθώς, το θεώρησε «απαράδεκτο».Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε πίσω το νομοσχέδιο και ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις, αλλά και την απαλοιφή ορισμένων διατάξεων που κρίνονται άσχετες με το περιεχόμενο του σχεδίου νόμου.

Στο νομοσχέδιο είχε προστεθεί ως άρθρο η πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τις αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Φόβοι για την τύχη του νομοσχεδίου δεν εκφράζονται αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η κα Κωνσταντοπούλου θέλησε με αυτή την κίνηση να μείνει σταθερή στη δέσμευσή της πως θα τηρεί τους κανόνες καλής νομοθέτησης και δεν θα δέχεται νομοσχέδια με άσχετες διατάξεις.

Τα αρμόδια υπουργεία προχώρησαν στην απαλοιφή της επίμαχης διάταξης και ζήτησαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους νέα έκθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ