Φορτσάκης: Η κυβέρνηση με τη στάση της στηρίζει τους καταληψίες - iefimerida.gr

Φορτσάκης: Η κυβέρνηση με τη στάση της στηρίζει τους καταληψίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Κυβέρνηση πέτυχε το ακατόρθωτο. Να παραδώσει το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας σε μια βίαιη μειοψηφία εξωπανεπιστημιακών και να κλείσει απέξω, εδώ και τρεις μέρες, όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, φοιτητές, καθηγητές, διοικητικούς υπαλλήλους» δήλωσε ο κ. Φορτσάκης.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, σχετικά με τα έκτροπα στο Πανεπιστήμιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το πρωί, οι καθηγητές που διαμαρτύρονταν στα Προπύλαια απωθήθηκαν βίαια απροστάτευτοι από τους κουκουλοφόρους που συγκεντρώθηκαν την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο.

Η Κυβέρνηση με τη στάση της κατ' ουσίαν στηρίζει τους καταληψίες. Εμποδίζει την αστυνομία να πράξει το καθήκον της, παρά την εισαγγελική παραγγελία για τη λήψη μέτρων κατά του αυτοφώρου αδικήματος.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό ότι οι δύο κυρίως κυβερνητικοί υπεύθυνοι, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Υπουργός Παιδείας, είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και βαρύνονται με διπλή ευθύνη.

Οφείλουν να ενεργήσουν αμέσως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φορτσακης Πανεπιστήμιο κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ