Σοβαρές καταγγελείες εις βάρος του Μπόατενγκ από τη μητέρα των παιδιών του - Τη χτυπούσε και τη δάγκωνε - iefimerida.gr

Σοβαρές καταγγελείες εις βάρος του Μπόατενγκ από τη μητέρα των παιδιών του - Τη χτυπούσε και τη δάγκωνε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω από τη λάμψη ενός επιτυχημένου ποδοσφαιριστή μπορεί να κρύβεται μια προβληματική οικογενειακή κατάσταση και αυτό φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας στα γήπεδα της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, προκειμένου να παρθεί η απόφαση της επιμέλειας. Μέχρι σήμερα και από την ημέρα του χωρισμού τους, πέρυσι το Φεβρουάριο, η επιμέλεια ανήκει και στους δύο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί για αρκετό καιρό ακόμα, μετά την απόφαση που θα πάρει το δικαστήριο του Μονάχου.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η κατάθεση της πρώην συντρόφου του Μπόατενγκ, Σερίν Σένλερ, η οποία ισχυρίστηκε ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες της συμβίωσής τους, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν είχε γίνει ιδιαίτερα επιθετικός και είχε φτάσει μάλιστα σε σημείο να τη δαγκώσει έπειτα από έναν τσακωμό τους. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι την απατούσε διαρκώς με γυναίκες τις οποίες γνώριζε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ