Κομισιόν: Ουδέν σχόλιο για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα – Μοσκοβισί: Η Ρωσία δεν αποτελεί εναλλακτική για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Κομισιόν: Ουδέν σχόλιο για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα – Μοσκοβισί: Η Ρωσία δεν αποτελεί εναλλακτική για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα σχόλιο δεν κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφορικά με την επικείμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα.Η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, κληθείσα να σχολιάσει την είδηση ανέφερε «Δεν έχω κανένα σχόλιο για οποιαδήποτε επίσκεψη ελληνικών Αρχών στη Ρωσία».

Η Μ. Αντρέεβα υπενθύμισε, εξάλλου, σχετική δήλωση του επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε χθες στην πορτογαλική εφημερίδα «Diario Economico», ο οποίος επισήμαινε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να συναντηθεί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Πούτιν. Είναι σαφές ότι η Ρωσία δεν αποτελεί εναλλακτική για την Ελλάδα. Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν Ελλάδα ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ