Νέα αναβολή στη δίκη του Αχιλλέα Μπέου - iefimerida.gr

Νέα αναβολή στη δίκη του Αχιλλέα Μπέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δίκη του Αχιλλέα Μπέου με την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, αναβλήθηκε για 5η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ορίστηκε νέα ημερομηνία στις 20 Οκτωβρίου του 2015.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου και νυν δήμαρχος της πόλης του Βόλου αντιμετωπίζει την κατηγορία εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πριν τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός (0-1) το Σεπτέμβριο του 2010, η οποία είχε κριθεί από το πολυσυζητημένο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Λουκάς Βύντρα. Σήμερα η δίκη αναβλήθηκε στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Το «παρών» έδωσαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Κύρος Βασσάρας, ο Βασίλης Τεροβίτσας και φυσικά ο Γιώργος Δαλούκας.

«Είχα την υποχρέωση να παραστώ. Είναι μια υπόθεση στην οποία σύρομαι τα τελευταία χρόνια. Η κατηγορία είναι προϊόν υποκλοπής, έγινε συρραφή της μαγνητοφώνησης. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη πως θα δικαιωθώ», δήλωσε αποχωρώντας ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κατά την προσέλευσή του επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχιλλέας Μπέος δίκη αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ