Πανούσης και Παρασκευόπουλος εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου - iefimerida.gr

Πανούσης και Παρασκευόπουλος εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να μεταβούν εκτάκτως το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Στη συνάντηση θα τεθεί το ζήτημα των καταλήψεων, αλλά και η αντιμετώπισή του, καθώς πλέον παίρνει διαστάσεις. Εξάλλου σήμερα συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό οι αντιεξουσιαστές να φτάσουν μέχρι τα σκαλιά της εισόδου της Βουλής, να αναρτήσουν πανό, να φωνάξουν συνθήματα και γεμίσουν τον προαύλιο χώρο με φέιγ βολάν.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκάλεσε η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Δημόσιας Τάξης πως η καθιερωμένη συνάντηση-ενημέρωση με τον υπουργό που ήταν προγραμματισμένη για αύριο αναβάλλεται λόγω των έκτακτων γεγονότων.
Εύλογα λοιπόν προκύπτουν ερωτήματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Προστασίας του Πολίτη καθώς μετά την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή, αλλά και το κύμα καταλήψεων των τελευταίων ημερών σε δημόσια κτίρια προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ωστόσο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τονίζουν πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ.Πανούση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ