Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη μέρα του Απρίλη και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αστειευτούν ήταν και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών μέσω του Twitter ευχήθηκε σε όλους καλή Πρωταπριλιά ανεβάζοντας ένα άρθρο από το site greekreportes, το οποίο και έχει τίτλο μια ατάκα του κ.Βαρουφάκη «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup».

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εντός του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι πρόσφατα έλαβε μέρος μια πολύ σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών και ότι ο Ελληνας υπουργός έδειξε ότι παρά την πίεση των Ευρωπαίων έχει κρυφό άσο στο μανίκι του.

Οι πηγές του site αναφέρουν οτι ο κ.Βαρουφάκης είπε «Εχουμε κάνει ήδη αρκετά, θα πάμε σε ένα Bitcoin. Θα είμαστε μπροστά από όλες τις παγκόσμιες οικονομίες και παρόλο που μπορεί να είναι οδυνηρό στην αρχή, η οικονομία στην Ελλάδα θα ευδοκιμήσει».

Προφανώς και ο κ.Βαρουφάκης με τον τρόπο του... εξέλαβε ως αστείο το εν λόγω δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Ελλάδα θα πάει σε εικονικό νόμισμα.

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάνη Βαρουφάκη και το Bitcoin [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ