Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη -Το ξέσπασμα του Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη -Το ξέσπασμα του Τσοχατζόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε εκ νέου το δικαστήριο το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκιση.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου επικαλείται τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει και νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο. Όπως λέει, πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα. Επικαλείται βέβαια το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις, αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα, αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου», τονίζει.

Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα τη νέα αίτησή της. Εντονη ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου, στον οποίο το δικαστήριο δεν έδωσε το λόγο προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του: «Είναι επί ξύλου κρεμάμενη και δεν μου δίνεται τον λόγο να πω πέντε πράγματα. Δουλεύετε με τα πρακτικά της προηγούμενης δίκης. Αυτό δεν γίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη αποφυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ