Το εορταστικό δείπνο Βενιζέλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εορταστικό δείπνο Βενιζέλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ [εικόνες]

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείπνο για την ονομαστική του γιορτή παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης ο Βαγγέλης Βενιζέλος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σε χαλαρό κλίμα, στο αγαπημένο του στέκι, το «Πάρκο Ελευθερίας» ο κ. Βενιζέλος μίλησε «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Στο δείπνο επικράτησε η συζήτηση για τη τελευταία συζήτηση στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο το οποίο μάλιστα δεν θα γίνει για να πάρει η χώρα επιπλέον χρήματα, αλλά για να μπορέσει να πάρει αυτά που υπολείπονται από το παλαιό δάνειο. Δηλαδή νέα μέτρα για παλαιότερες οικονομικές συμφωνίες! Αποτέλεσμα της πολύ κακής διαχείρισης των διαπραγματεύσεων.

Συζήτησαν επίσης το θέμα της εξεταστικής για το μνημόνιο, για το οποίο επικράτησαν πολλά χαμόγελα καθώς η εξεταστική αυτή θα αποτελέσει το ιδανικό forum για την αποκατάσταση του έργου του Πασοκ και την ανάδειξη της καταστροφικής για τη χώρα αντιπολίτευσης που έκαναν Συριζα και Ανελ.

Επιπλέον τέθηκε το θέμα ότι στην εξεταστική αυτή θα κληθούν εκ των πραγμάτων να καταθέσουν όχι μόνο άνθρωποι που είναι πλέον πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, σε θέσεις κλειδιά ( πχ οι κυρίες Κατσέλη και Παναρίτη, ο κ. Ρουμελιώτης ) Αλλά και Ευρωπαίοι και διεθνείς αξιωματούχοι με τους οποίους συνεργάστηκε η κυβέρνηση του 2012 για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το κούρεμα του χρέους, όπως οι κκ Τρισέ, Γιούνκερ,Ρεν ,Ντράγκι , Νταλάρα κα.

Πράγμα που προφανώς θα δημιουργήσει νέες εμπλοκές.

Η εξεταστική για το μνημόνιο είναι μια παγίδα στην οποία πέφτει μέσα ο ίδιος ο κ. Τσιπρας: Πρώτον, πώς είναι δυνατόν να ζητάει εξεταστική για το δεύτερο μνημόνιο για το οποίο έχει ζητήσει και έχει λάβει παράταση με υπογραφή Βαρουφάκη.

Δεύτερον, στενοί τωρινοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για το πρώτο μνημόνιο.

Τρίτον, η επιτροπή θα αποτελέσει χρήσιμο φορουμ για την ανάδειξη της ευθύνης της νέας κυβέρνησης για την υπαγωγή της χώρας σε τρίτο μνημόνιο.

Το εορταστικό δείπνο Βενιζέλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το εορταστικό δείπνο Βενιζέλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το εορταστικό δείπνο Βενιζέλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ