Αξιωματούχος της ΕΕ: Δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα τον Απρίλιο - iefimerida.gr

Αξιωματούχος της ΕΕ: Δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα τον Απρίλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ελληνική πλευρά να αισιοδοξεί για άμεση συμφωνία με την Ευρωζώνη, ωστόσο εκτός Ελλάδος δεν επικρατεί το ίδιο κλίμα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της ΕΕ στο «Euro Insight» τονίζεται ότι δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα εντός Απριλίου. Συμπληρώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμη αρκετά για να φτάσουμε σε συμφωνία και να πάρει τα κεφάλαια που απαιτούνται αναφέροντας «Η γενική αίσθηση είναι ότι οι Ελληνες δεν έχουν κατανοήσει ότι χρειάζεται για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία».

Ο αξιωματούχος της ΕΕ μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, αφού υπάρχουν ακόμη κρίσιμες διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη. Μάλιστα, τονίζεται στο άρθρο ότι υπάρχει πολύ μικρή πρόοδος με τα τεχνικά κλιμάκια, που αποδεικνύει ότι εντός μηνός δύσκολο να καταλήξουν σε συμφωνία Ελλάδα και Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ευρώπη συμφωνία Απρίλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ