Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ρεσιτάλ κλασικής μουσικής στη Μαγιόρκα βρέθηκε η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, χωρίς τον πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος.

Το ρεσιτάλ δόθηκε στις 30 Μαρτίου σε έναν καθεδρικό ναό της Μαγιόρκα και τα έσοδα θα δοθούν σε μια ένωση που βοηθά τοξικομανείς.
Η Σοφία της Ελλάδος, όπως ονομάζεται η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, παρά το αστραφτερό μακιγιάζ και το ασημί ταγέρ που την κολάκευε, έδειχνε κουρασμένη και πολύ σκεπτική, ενώ δεν την συνόδευε κανείς από την οικογένειά της. Τη Σοφία έκανε δεκτή στην είσοδο του καθεδρικού ναού ο πρόεδρος του αυτόνομου κρατιδίου της Μαγιόρκα.

Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της πρώην βασίλισσας μετατράπηκε σε κόλαση, αφού προέκυψαν λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Χουάν Κάρλος που οδήγησαν το πρώην βασιλικό ζευγάρι στον χωρισμό και το διαζύγιο.

Την ιδιαίτερη αδυναμία του 76χρονου πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στις γυναίκες την ξέρουμε όλοι. Τα ερωτικά του άλλωστε σκάνδαλα δεν έχουν αρχή και τέλος. Η γυναίκα όμως που κατάφερε, όπως φαίνεται, να τον οδηγήσει τελικά στο διαζύγιο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι η Κορίνα Βίτγκενσταϊν, μια γυναίκα που τρελαίνεται για χρήμα, εξουσία και ισχυρούς άντρες.

Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πολύ γερασμένη και μόνη η Σοφία της Ισπανίας [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Σύμφωνα με τη συγγραφέα Πιλάρ Εϊρε, περισσότερες από 1.500 γυναίκες έχουν περάσει από το κρεβάτι του Χουάν Κάρλος, ενώ κατάφερε να αποπλανήσει ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σοφία Ισπανία μονή γερασμένη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ