O Kατρούγκαλος διόρισε τη σύντροφο του υπουργού Παρασκευόπουλου επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης [εικόνα] - iefimerida.gr

O Kατρούγκαλος διόρισε τη σύντροφο του υπουργού Παρασκευόπουλου επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) ορίστηκε η Ιφιγένεια Καμτσίδου από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η Ιφιγένεια Καμτσίδου έχει συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης με τον υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Νίκο Παρασκευόπουλο, του οποίου είναι εδώ και χρόνια σύντροφος, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Η κ. Καμτσίδου, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και αν. καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κα Καλτσίδου θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου του Κέντρου αύριο, αφού εξαιτίας λάθους δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί το ΦΕΚ του διορισμού της.

O Kατρούγκαλος διόρισε τη σύντροφο του υπουργού Παρασκευόπουλου επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτό είναι το νέο ήθος της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναφέρει η ΝΔ

«Ο κ. Κατρούγκαλος, αφού διόρισε τους συνεργάτες του γραφείου του, προχώρησε και στο διορισμό της συμβίας του υπουργού Δικαιοσύνης ως πρόεδρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)».

Αναφέρει στην ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Πρώτη φορά στην ιστορία δύο ζευγάρια υπουργών βρίσκονται στην κυβέρνηση. Τόσο το ζεύγος Δρίτσα, όσο και το ζεύγος Παρασκευόπουλου.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του κ. Κατρούγκαλου και αυτό είναι το νέο ήθος της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ