Ασφάλεια κατοικίας στα δικά σας μέτρα σε λιγότερα από 5 λεπτά - iefimerida.gr

Ασφάλεια κατοικίας στα δικά σας μέτρα σε λιγότερα από 5 λεπτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται στο διαδίκτυο για να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν τις αγορές τους.

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν χρόνο και χρήμα, καθώς συγκρίνουν και επιλέγουν αυτό που πραγματικά τους συμφέρει.

Από το να κλείσουν δηλαδή εισιτήρια, να κανονίσουν διακοπές και να αγοράσουν δώρα μέχρι να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, να πληρώσουν τη δόση του δανείου τους και να ασφαλίσουν το σπίτι τους.

Σε μια προσπάθεια να εναρμονιστεί με τις... διαδικτυακές τάσεις που προκαλούν οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ο κλάδος της ασφάλισης επενδύει στις ηλεκτρονικές εφαρμογές παροχής υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Anytime που μέσα από το site της δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να μπορέσει με απλά βήματα να υπολογίσει τα ασφάλιστρα της κατοικίας του και σε λιγότερο από 5 λεπτά να έχει το συμβόλαιο στο e-mail του.

Εύκολα και γρήγορα μπορεί κανείς, αφού συμπληρώσει τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας του, την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του ασφαλιστήριου συμβολαίου και επιλέξει τον τρόπο (πιστωτική κάρτα-πάγια εντολή ή μετρητά) αλλά και τη συχνότητα πληρωμής, να πάρει προσφορά και να προχωρήσει σε αγορά.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου, μπορεί και με ένα απλό τηλεφώνημα στα 210 94 60000 ή 801 11 30000 και τη βοήθεια εκπροσώπου της Anytime να ολοκληρώσει εξίσου άμεσα τη διαδικασία και να παραλάβει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με courier στη διεύθυνση που επιθυμεί, χωρίς καμία δική του oικονομική επιβάρυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ