Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς αρχίζει τώρα μια νέα περίοδος στη διάρκεια της οποίας θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά, που προς το παρόν δείχνουν καλά, αλλά μπορεί να σας παρουσιαστούν πολλά και απρόσμενα έξοδα. Οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Η έκλειψη της 4ης Απριλίου επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Απριλίου. Καθώς η έκλειψη δεν επηρεάζει μόνο την ημέρα που πραγματοποιείται αλλά και λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά, θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι τώρα μπαίνουν σε μια νέα πορεία.

Ταύρος
Ταύροι μου, το γεγονός ότι ο Άρης έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο ( όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Μαΐου), σημαίνει ότι θα έχετε δύναμη, ζωντάνια αλλά και ερωτική διάθεση, την οποία όμως κάποιες φορές θα πρέπει να την προσέξετε. Προς το παρόν επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 μπορεί να δείτε μια σχέση να αναζωπυρώνεται ή να παρουσιάζεται μια καινούργια δουλειά. Στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας φαίνεται ότι έχετε μια θαυμάσια όψη, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν κάνετε υπερβολές και λάθη. Θα μάθετε πολλά για ένα παρασκήνιο το οποίο κινιόταν πίσω από την πλάτη σας ενώ εξακολουθεί να υπάρχει και αυτή τη στιγμή, έτσι θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους η νέα θέση του Ερμή σας φέρνει κοντά σε φίλους που είχατε να δείτε από παλιά, ενώ ευνοεί γενικότερα τις φιλικές επαφές αλλά και συλλογική δουλειά η οποία μπορεί, αυτή τη περίοδο, να σας οδηγήσει σε νέα δεδομένα ζωής. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Βεβαίως, η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο, δημιουργεί για εσάς ένα παρασκήνιο, το οποίο θα σας αποκαλυφθεί από τις 11 Μαϊου και μετά, όταν ο Άρης περάσει στο δικό σας ζώδιο. Όμως τώρα, αυτό διάστημα, οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ουσιαστικά ευνοούνται. Για τους Διδύμους του Ιουνίου υπάρχουν νέα και σημαντικά δεδομένα τα οποία αλλάζουν την καθημερινή σας ζωή αλλά και θέματα που αφορούν την συλλογική δουλειά.

Καρκίνος
Ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα θέμα που αφορά τις συναισθηματικές σας σχέσεις δείχνει κατά κάποιο τρόπο να καταλαγιάζει για εσάς τους Καρκίνους, παρά το γεγονός ότι η έκλειψη Σελήνης της 4ης Απριλίου αναζωπυρώνει και πάλι τα παλιά προβλήματα, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου. Έχετε όμως την στήριξη και την βοήθεια των φίλων σας. Σήμερα, με ένα συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο, αποφύγετε να έχετε συναλλαγές είτε αυτές είναι σε εργασιακό επίπεδο, είτε έχουν σχέση με τα σχέδια και τα όνειρά σας. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και να διαφυλάξετε οτιδήποτε είναι αυτό που σας ενδιαφέρει.

Λέων
Ενώ εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια αρκετά δυναμική φάση αυτή τη περίοδο, αν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα μπορεί να δεχθείτε κάποιες «επιθέσεις», είτε αυτές είναι λεκτικές, είτε είναι διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ακόμη, προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καθημερινότητά σας αυτόν τον καιρό. Προσέχετε, η βιασύνη στον λόγο ή στην κίνηση μπορεί να σας βγει σε κακό. Για εσάς λοιπόν των πρώτων ημερών, αν και θα μπορούσα να πω ότι βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, μια φάση σταθεροποιητική, (έστω και αν ο Κρόνος που σας στήριζε κινείται πλέον ανάδρομος αργότερα θα επανέλθει), ο Άρης είναι κατά κάποιο τρόπο απειλητικός για εσάς. Προσοχή λοιπόν. Βεβαίως, η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη και έχει να σας δώσει πολλά, ενώ ο Δίας, σε λίγο καιρό επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιό σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, σήμερα, μια συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να ευνοείται, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Όμως, μπαίνετε τώρα σε μια περίοδο δράσης με μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια στο εξωτερικό, ακόμη και την αναζωπύρωση μιας σχέσης σημαντικής για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Σεπτεμβρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά φαίνεται να μπαίνουν σε φάση περισσυλογής.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς οι μέρες αυτές είναι καλές, ενώ μπορεί να φέρουν στη ζωή σας νέα και σημαντικά δεδομένα τα οποία μπορούν να αποδώσουν ότι καλύτερο! Όμως, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας εξακολουθούν να έρχονται αντιμέτωπες με τα θέλω σας. Φροντίστε ένα οικονομικό σας ζήτημα. Σήμερα, ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, το οποίο παρουσιάζει μια παραπλανητική όψη, σας αγχώνει. Προσπαθήστε λοιπόν να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις, μην κλείσετε συμφωνίες, ενώ αφήστε για αργότερα την προώθηση σημαντικών σας σχεδίων.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, το πέρασμα του Άρη στο απέναντί σας ζώδιο δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Νοεμβρίου βρίσκεστε σε μια σημαντική φάση αναγέννησης, αναζωογόνησης. Θέματα εργασίας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Αποφύγετε σήμερα να αναμίξετε τους φίλους με την προσωπική σας ζωή, μιας και ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες ασάφειες, κάποια σκοτεινά σημεία τα οποία δεν γνωρίζετε. Αν μάλιστα στις σχέσεις αυτές εμπλέκονται και οικονομικά θέματα, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ασάφειες και σκοτεινά σημεία.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες των πρώτων ημερών τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, καθώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε μιας σχέση ή μια συνεργασία, ενώ θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Φροντίστε τον χώρο της εργασίας σας, δεν αποκλείεται να σας έρθουν κάποια χρήματα τα οποία δεν περιμένατε, ενώ σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα! Βεβαίως, η έκλειψη της 4ης Απριλίου, αν και δεν σας αγγίζει άμεσα, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Αιγόκερως
Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για εσάς τους Αιγόκερους, καθώς εκτός της Αφροδίτης και ο Άρης περνά στον Ταύρο (και θα παραμείνει ως τις 11 Μαΐου), γεγονός που δείχνει ότι στη ζωή σας θα υπάρχει γενικότερα δράση! Προς το παρόν την αισθάνεστε εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, καθώς από την μια πλευρά έχετε να συζητήσετε για ένα οικογενειακό σας θέμα, από την άλλη όμως τα παιδιά, ο ερωτικός σας σύντροφος ακόμη και η επιχειρηματική σας δράση βρίσκονται στο ζενίθ του ενδιαφέροντός σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ένα ταξίδι ή με κάποιο σχέδιό σας, δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που θέλετε. Ίσως σήμερα υπάρξει κάποια παραπλάνηση, μια ασάφεια πάνω σε αυτό.

Υδροχόος
Ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να έχει την κατάληξη που επιθυμείτε εσείς οι Υδροχόοι. Ίσως υπάρξει κάποιο λάθος το οποίο σας δημιουργεί φόρτιση. Έχετε πολλές καθημερινές υποχρεώσεις, όμως η νέα θέση του Άρη μιλά για οικογενειακά σας θέματα. Θα δείτε ότι ως τις 11 Μαΐου θα έχετε μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές στο χώρο του σπιτιού που μπορεί να ενοχλήσουν και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Προς το παρόν αυτό συμβαίνει για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ οι υπόλοιποι Υδροχόοι μπορεί να διαθέσετε χρήματα, να διαθέσετε πράγματα, τα οποία θα ικανοποιήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς
Ιχθύες μου των πρώτων ημερών, η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας δεν δείχνει τίποτε καλό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, με τα πράγματα να είναι απατηλά και απογοητευτικά. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ