Γουόρεν Μπάφετ: Το Grexit ίσως αποτελέσει μια εποικοδομητική εξέλιξη για την Ευρώπη - iefimerida.gr

Γουόρεν Μπάφετ: Το Grexit ίσως αποτελέσει μια εποικοδομητική εξέλιξη για την Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εάν τελικά αποχωρήσουν οι Ελληνες (από την ευρωζώνη), αυτό μπορεί να μην είναι άσχημο για το ευρώ» δήλωσε ο Μπάφετ στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

O Αμερικανός επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ, ο δισεκατομμυριούχος εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της Berkshire Hathaway Inc., υποστήριξε σήμερα ότι η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να αποτελέσει μια εποικοδομητική εξέλιξη για την Ευρώπη.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να οδηγήσει τα κράτη μέλη της νομισματικής ένωσης να καταλήξουν σε μια καλύτερη συμφωνία για τη δημοσιονομική τους πολιτική.

«Εάν όλοι μάθουν ότι οι κανόνες σημαίνουν κάτι και εάν επιτευχθεί μια καθολική συμφωνία για τη δημοσιονομική πολιτική μεταξύ των κρατών μελών ή κάτι παρόμοιο, για το ότι θα εννοούν αυτό που λένε, αυτό θα μπορούσε να είναι καλό», πρόσθεσε ο Μπάφετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουόρεν Μπάφετ grexit νομισματική ένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ