Ο Κάμερον είναι ξάδελφος της Κιμ Καρντάσιαν -Η αποκάλυψη του Βρετανού πρωθυπουργού [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κάμερον είναι ξάδελφος της Κιμ Καρντάσιαν -Η αποκάλυψη του Βρετανού πρωθυπουργού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι να αναρωτιέται κανείς. Ποιος είναι πιο διάσημος σε αυτή την οικογένεια; Ο Ντέιβιντ Κάμερον ή η Κιμ Καρντάσιαν;

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι συγγενής της celebrity, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Heat.

Οταν ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές συνήθειές του και συγκεκριμένα αν παρακολουθεί το ριάλιτι των Καρντάσιαν, ο Κάμερον απάντησε αρνητικά. «Αλλά είμαι συγγενής τους», πρόσθεσε. «Ξέρετε ότι είμαι 13ος ξάδελφός τους;», αποκάλυψε, αν και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι ενδιαφέρονται για αυτή την εκπομπή.

Η Κιμ Καρντάσιαν, που έγινε διάσημη από ένα sex tape, έφτιαξε... όνομα με το ριάλιτι για την οικογένειά της και κάνει καριέρα δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram, έχει έναν κοινό πρόγονο με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Είναι ο Σερ Γουίλιαμ Σπένσερ, γεννημένος το 1555 σύμφωνα με το geni.com.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη διάσημη συγγενής του Κάμερον. Ο πολιτικός κατάγεται από πλούσιους χρηματιστές και τραπεζίτες, αλλά σχετίζεται και με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, πρόγονός του είναι ο βασιλιάς Γουίλιαμ Δ', ο οποίος είχε αποκτήσει αρκετά «παράνομα» παιδιά με την ερωμένη του Ντοροθέα Τζόρνταν. Ενα από αυτά ήταν η προ-προ-προ-προγιαγιά του Κάμερον, δηλαδή είναι 5ος ξάδελφος της Ελισάβετ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Κάμερον είναι ξάδελφος της Κιμ Καρντάσιαν -Η αποκάλυψη του Βρετανού πρωθυπουργού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Ντέιβιντ Κάμερον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ