Παπαδημούλης: Η Εξεταστική για τα Μνημόνια να ψάξει και πιο πίσω και την περίοδο Καραμανλή - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Η Εξεταστική για τα Μνημόνια να ψάξει και πιο πίσω και την περίοδο Καραμανλή

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» άναψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με μια ανάρτησή του στο twitter με την οποία ζητά να επιμηκυνθεί το εύρος αναζήτησης ευθυνών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Η εξεταστική επιτροπή να ψάξει όχι μόνο την υπογραφή των Μνημονίων, αλλά κ την "ρίζα".Πως φτάσαμε εκεί: Εξοπλισμοί, "2004", πάρτι δαπανών...» είπε.

Παπαδημούλης: Η Εξεταστική για τα Μνημόνια να ψάξει και πιο πίσω και την περίοδο Καραμανλή  | iefimerida.gr 0

Συμπεριλαμβάνοντας δηλαδή και την περίοδο Καραμανλή. Ως γνωστόν η Εξεταστική Επιτροπή που εξήγγειλε η κυβέρνηση αφορά την περίοδο από το 2010 και μετά.

Η ανάρτηση Παπαδημούλη προκάλεσε το ενθουσιώδες σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη: «Επιτέλους ένα κορυφαίο στέλεχος από το ΣΥΡΙΖΑ ζητά να εξεταστούν οι ευθύνες της περιόδου 2004-2009 επί Καραμανλή! Μπράβο @papadimoulis» έγραψε χαρακτηριστικά.

Παπαδημούλης: Η Εξεταστική για τα Μνημόνια να ψάξει και πιο πίσω και την περίοδο Καραμανλή  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ