ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για τις δηλώσεις του στη FAZ, αλλιώς... - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για τις δηλώσεις του στη FAZ, αλλιώς...

(SOOC/ ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατακόρυφα ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ το «θερμόμετρο» στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του στη FAZ.

Την αντίδραση προκάλεσε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας που φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην υπουργό, ο οποίος προβλέπει ότι οι εταίροι δεν θα δεχθούν τη λίστα των μεταρρυθμίσεων. «Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε εμπειρία, ούτε ικανότητες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής FAZ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί τους δανειστές να μην αρκεστούν στη λίστα των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης για την εκταμίευση των δόσεων», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τον πρώην υπουργό της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για το δημοσίευμα.

«Ειδάλλως καταδεικνύεται ευκρινώς με ποιών τα συμφέροντα συντάσσεται η ΝΔ και ποιους εξυπηρετεί η επίθεσή της στην κυβέρνηση και στη διαπραγματευτική της προσπάθεια», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ