Φιλέτο σολωμού με σπανάκι - iefimerida.gr

Φιλέτο σολωμού με σπανάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστικό σε αυτό το πιάτο είναι μια κουταλιά μελιού!

Υλικά

  • 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού καλής ποιότητας
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σουσάμι
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1 κουταλιά σούπας μέλι
  • 1 καλό τηγάνι

Εκτέλεση

  • Βάλτε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό
  • Μην τσακίζετε το σπανάκι, να βγει άθικτο

Θα μπορούσατε να το παρουσιάσετε ακόμη και έτσι το σπανάκι σας, είναι πανέμορφο!

Φιλέτο σολωμού με σπανάκι | iefimerida.gr 0
  • Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
  • Ξεκινήστε να τηγανίζετε τον σολωμό με την πέτσα προς τα κάτω, σε μέτρια φωτιά
  • Σε αυτό το σημείο ρίξτε το τηγάνι το μέλι
  • Γυρίστε τον σολωμό και ψήστε ακόμη 3 λεπτά από την άλλη πλευρά
  • Ξαναγυρίστε μια φορά για να τυλιχτεί στην σάλτσα μελιού και είναι έτοιμο
  • Στραγγίστε το σπανάκι
  • Σε ένα άλλο τηγάνι χρυσίστε το σουσάμι για 2 λεπτά, χωρίς λάδι
  • Είναι ένα πιάτο ευπαρουσίαστο και εξαιρετικά υγιεινό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σολωμός μέλι σπανάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ