Κοιτάζει Λάφερτι ο Παναθηναϊκός - Εφικτός μόνο ο δανεισμός του παίκτη - iefimerida.gr

Κοιτάζει Λάφερτι ο Παναθηναϊκός - Εφικτός μόνο ο δανεισμός του παίκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Κάιλ Λάφερτι έχει βάλει πρώτο στη μεταγραφική του λίστα ο Παναθηναϊκός ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Ο βασικός επιθετικός της Β.Ιρλανδίας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις στα προκριματικά του EURO και οι πράσινοι βλέπουν στο πρόσωπό του όλα όσα θα ήθελαν για τον παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και κοιτά επιθετικούς κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να χάσει στο τέλος της σεζόν έναν εκ των Καρέλη ή Πέτριτς. Για τον πρώτο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βέρντερ Βρέμης ενώ ο δεύτερος δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Λάφερτι αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου αλλά και στον Λεωνίδα Βόκολο με τους πράσινους να έχουν εξαιρετική άποψη για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στη Νόριτς αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Ρίζεσπορ.

Ο Λάφερτι έφτιαξε το όνομά του στην Ρέιντζερς με την οποία σκόραρε 31 γκολ σε 104 εμφανίσεις ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Σιόν. Το οικονομικό κραχ των Ελβετών, τον έφερε στην Παλέρμο και από εκεί στη Νόριτς, η οποία δαπάνησε 4 εκ. ευρώ για την απόκτησή του. Στα «καναρίνια» δεν έπιασε όμως και η αγγλική ομάδα αποφάσισε να τον δώσει δανεικό για ένα χρόνο στην τουρκική Ρίζεσπορ με την οποία έχει σκοράρει μια φορά σε επτά αναμετρήσεις μέσα στο 2015. Με τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα προκύψει θέμα μεταγραφής αφού το τριφύλλι δεν μπορεί καν να πλησιάσει σε αυτά τα οικονομικά ύψη. Ωστόσο ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή είναι μια εφικτή λύση αν η Νόριτς θελήσει να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιλ λαφερτι Παναθηναϊκός β.ιρλανδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ