Τρόμος για τις πτήσεις μετά τη συντριβή του Airbus: Ενας στους επτά φοβάται να μπει σε αεροπλάνο - iefimerida.gr

Τρόμος για τις πτήσεις μετά τη συντριβή του Airbus: Ενας στους επτά φοβάται να μπει σε αεροπλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αεροπορικό δυστύχημα με τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις Αλπεις φαίνεται ότι έχει τρομοκρατήσει πλήρως τους Γερμανούς, οι οποίοι τώρα δηλώνουν ότι φοβούνται να πετάξουν!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και διεξήχθη μια εβδομάδα μετά την πτήση του θανάτου στις ελβετικές Αλπεις, σχεδόν 10 εκατομμύρια Γερμανοί δεν θέλουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο υπό τον φόβο ότι κάτι θα συμβεί.

Η έρευνα δείχνει ότι το 16% των Γερμανών φοβούνται να μετακινηθούν με αεροπλάνο και το 22% δηλώνει ότι αισθάνεται άβολα όταν βρίσκεται στους αιθέρες.

Σχεδόν ένας στους επτά πολίτες στη Δύση φοβάται να μετακινηθεί με αεροπλάνο και δηλώνει πως δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του με αυτό το μέσο μεταφοράς, γράφει η Die Welt, επισημαίνοντας ότι μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ οι Αμερικανοί άρχισαν να προτιμούν το τρένο και το αυτοκίνητο ως μέσα μεταφοράς.

Το κόστος από τις ακυρώσεις των εισιτηρίων είναι τεράστιο για τις αεροπορικές εταιρείες και η τάση είναι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επιβάτες να γίνονται πιο επιφυλακτικοί για τα αεροπλάνα, αμφισβητώντας την ασφάλειά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Germanwings Αεροπλάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ