Eδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη -Το «MS Hamburg» με 375 επιβάτες - iefimerida.gr

Eδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη -Το «MS Hamburg» με 375 επιβάτες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την άφιξη τού «ΜS Hamburg», στις 8 το πρωί, εγκαινιάστηκε η φετινή σεζόν κρουαζιέρας για τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένονται περίπου 40 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα αφιχθούν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι, καθώς η πόλη έχει αρχίσει σταδιακά να εντάσσεται στις διαδρομές τής κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2015 μεταφέρει 375 επιβάτες -κυρίως Γερμανούς τουρίστες- και 150 άτομα πλήρωμα, ενώ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αφού διέσχισε τα Δαρδανέλια και το Βόρειο Αιγαίο.

Ήδη, από τις 9 το πρωί, πέντε λεωφορεία αναχώρησαν για ξενάγηση στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, ενώ ένα ακόμη μεταφέρει τουρίστες στη Βεργίνα. Οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους οκτώ ώρες για να γνωρίσουν την πόλη, καθώς το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει για τον Βόλο στις 4.30 το απόγευμα.

Στο πρόγραμμα αφίξεων του 2015, που τελεί ακόμη υπό διαμόρφωση, περιλαμβάνονται 31 επιβεβαιωμένες προσεγγίσεις, αριθμός ο οποίος δεν αποκλείεται πάντως να αλλάξει καθώς η σεζόν προχωράει. Με βάση το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί -μέχρι στιγμής- και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν τροποποιήσεις, η τελευταία προσέγγιση για το 2015 αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου.

Η επόμενη άφιξη αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε θα κάνει την εμφάνισή του στα νερά του Θερμαϊκού το «Europa», το οποίο θα μείνει στην πόλη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ενώ στις 19 Απριλίου σειρά έχει το «Saga Sapphire».

Eδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη -Το «MS Hamburg» με 375 επιβάτες | iefimerida.gr 0
Eδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Θεσσαλονίκη -Το «MS Hamburg» με 375 επιβάτες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρουαζιερόπλοιο Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ