Πανιώνιος: Η επόμενη μέρα δυσκολότερη του υποβιβασμού - iefimerida.gr

Πανιώνιος: Η επόμενη μέρα δυσκολότερη του υποβιβασμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έφερε τον Πανιώνιο κατά 99% εκτός Α1. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, ο «Ιστορικός» δεν θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν ωστόσο χειρότερη του υποβιβασμού σαν γεγονός, είναι η αβεβαιότητα της επόμενης μέρας.

Αν και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Α1 μπάσκετ των ανδρών, ο Πανιώνιος είναι ήδη η μία ομάδα που υποβιβάζεται αφού υπάρχει μόνο ένα τρελό σενάριο που τον κρατά στην κατηγορία και όλα αυτά, την ώρα που την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό. Στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν από χθες να συμβιβαστούν με το γεγονός του υποβιβασμού ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από το μέλλον του Πανιωνίου είναι μεγάλη. Η ομάδα, η οποία για πολλά χρόνια βρισκόταν πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κινδυνεύει να βρεθεί στην ίδια μοίρα που βρέθηκαν πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια, όπως το Μαρούσι, ο Ηρακλής και το Περιστέρι.

Η αποχώρηση του Ηλία Λιανού από το τιμόνι της ΚΑΕ άφησε «γυμνό» τον Πανιώνιο και ο Χάρης Σταμούλης που ανέλαβε να τρέξει το σύλλογο δεν τα κατάφερε. Αν και τα χρέη του Πανιωνίου είναι ρυθμισμένα και ο Λιανός έχει δεσμευτεί να αναλάβει το 1/3 αυτών, παραμένει άγνωστο με τι οικονομικά δεδομένα θα βγει η επόμενη σεζόν ώστε ο Πανιώνιος να επιστρέψει μάλιστα στην Α1. Στο μυαλό των διοικούντων την ομάδα, υπάρχει ακόμη και η σκέψη της διάλυσης και η αφετηρία της νέας προσπάθειας από την Β'Εθνική, όπως ακριβώς συνέβη και με την ΑΕΚ ωστόσο υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι δεν επιθυμούν να δουν την ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης να καταστρέφεται μέσα σε λίγους μήνες. Όλα αυτά θα κριθούν από την πρώτη στιγμή που θα ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν με την αισιοδοξία για έναν επενδυτή που θα αλλάξει τα δεδομένα, να παραμένει η μοναδική ελπίδα αυτή την ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος μπάσκετ υποβιβασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ