Αυτό είναι το μωρό της Μίντλετον [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το μωρό της Μίντλετον [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λιγότερο από έναν μήνα το βασιλικό παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας θα υποδεχτεί το νέο του μέλος, την κόρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον.

Αν αναρωτιέστε σε ποιον από τους δύο μοιάζει, το περιοδικό GLOBE με το νέο του εξώφυλλο έρχεται να απαντήσει στο ερώτημά σας. Το νέο του τεύχος, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου, έχει ως πρωτοσέλιδο τον υπέρηχο της δούκισσας του Κέμπριτζ, με τους υπεύθυνους του περιοδικού να υποστηρίζουν πως έχουν και το τρισδιάστατο υπερηχογράφημα.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, όπως τονίζει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, εμφανίζεται το πρόσωπο του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους, με το όνομα πλέον να αποτελεί το μεγάλο μυστήριο.

Φήμες από το νησί θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να επιθυμεί να δώσει στο παιδί το όνομα της μητέρας του Νταϊάνα, κάτι που όμως το απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα κινηθεί σε πιο παραδοσιακά ονόματα, με το Ελισάβετ, από τη γιαγιά του, και το Μαργαρίτα, από την αδερφή της βασίλισσας, να είναι τα επικρατέστερα.

Τελική ημερομηνία για το χαρμόσυνο γεγονός είναι η 20ή Απριλίου, με τους Γουίλιαμ και Κέιτ να περιμένουν το παιδί γύρω στις 15 του μήνα.

Αυτό είναι το μωρό της Μίντλετον [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ