Ο Αδωνις Γεωργιάδης άνοιξε κόντρα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άνοιξε κόντρα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επεισόδιο που έγινε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ του ίδιου και του Αδωνι Γεωργιάδη στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει μια νέα κόντρα, αυτή τη φορά με πρώην τηλεπαρουσιαστή.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Μικρούτσικος σχολίασε την ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν θα ξανακαλέσει τον Αδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του:
«Μετά το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη ο παρουσιαστής ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής ότι δεν θα καλέσει ποτέ ξανά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Μα, βρε Γιώργο μου, πώς θα κάνεις νούμερα χωρίς νούμερα;».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άνοιξε κόντρα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Ο Αδωνις Γεωργιάδης έδωσε την απάντησή του εμμέσως πλην σαφώς, κάνοντας retweet σχόλιο που έγραφε: «Νομίζω ότι ο Αδωνις θα νιώσει τιμή να τον αποκαλεί "νούμερο" ένας Μικρούτσικος». Μήνυμα το οποίο συνοδευόταν από βίντεο με αποσπάσματα παλιάς εκπομπής του Ανδρέα Μικρούτσικου (στην οποία οι καλεσμένοι αντάλλασσαν χυδαίες ύβρεις).

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άνοιξε κόντρα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν το άφησε ασχολίαστο, αλλά προχώρησε -πάντα μέσω Τwitter- στην εξής παρατήρηση: «Μια ανάρτησή μου δημοσιεύτηκε σε διάφορα ΜΜΕ, οπότε τη διάβασε ο Αδωνις και ανάρτησε με τη σειρά του απόσπασμα από εκπομπή μου, που δύο συμμετέχοντες υβρίζονται ασύστολα. Είναι αλήθεια ότι στα είκοσι χρόνια της τηλεοπτικής μου θητείας έκανα πολλά λάθη. Αυτοκριτικά λοιπόν δηλώνω ότι ένα μεγάλο μου λάθος είναι ότι τον κάλεσα μία φορά σε εκπομπή μου! Ζητώ δημόσια συγγνώμη γι' αυτό».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άνοιξε κόντρα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ