Η επίθεση «καίει» τον Ολυμπιακό - Από τι εξαρτάται ο μεταγραφικός σχεδιασμός - iefimerida.gr

Η επίθεση «καίει» τον Ολυμπιακό - Από τι εξαρτάται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για τα ονόματα που εξετάζουν οι ερυθρόλευκοι στην επιθετική τους γραμμή τονίζοντας ότι ο Βίτορ Περέιρα θα έχει τον τελευταίο λόγο ωστόσο οι συζητήσεις δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν άμεσα αφού ο πρωταθλητής Ελλάδας ίσως να ξεμείνει από φορ στο τέλος της σεζόν.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι φυσικά το πρώτο όνομα γύρω από το οποίο θα γίνουν οι συζητήσεις. Η Φούλαμ φέρεται να μην επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο «Κρέιβεν Κότατζ» και θα προσπαθήσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να τον δανείσει ξανά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει ο Μήτρογλου να αναλαμβάνει πλήρως το ετήσιο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος σαφέστατα θα ήθελε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, θα ξεκινήσει κάποιες επαφές με τους Άγγλους στα τέλη του Μαϊου προκειμένου να δει τις πραγματικές διαθέσεις τους. Άλλωστε και φέτος οι ερυθρόλευκοι κάλυψαν όλο το συμβόλαιο του παίκτη ενώ υπενθυμίζεται ότι η Φούλαμ χρωστάει ακόμα ένα ποσό κοντά στα 4 εκ. ευρώ στην ελληνική ομάδα από τη μεταγραφή του πέρυσι τον Ιανουάριο.

Ο Σταύρος Διαμαντάκος δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά αφού όλα δείχνουν ότι ο Περέιρα δεν τον πιστεύει ενώ αρνητική εικόνα υπάρχει και για τον Μπενίτες, ο οποίος από την ημέρα που έχει έρθει δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Ο Χάρα δείχνει να είναι σε κάπως καλύτερη θέση ωστόσο η παρουσία του ή όχι στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα αποφασιστεί στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στα παιχνίδια του Κυπέλλου προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να σχηματίσει καλύτερη άποψη.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση φορ, ίσως μάλιστα και δύο επιθετικούς, ανάλογα με τις εξελίξεις κυρίως γύρω από το θέμα Μήτρογλου. Αυτό είναι που θα καθορίσει το πλάνο διοίκησης και Περέιρα για το μεταγραφικό σχεδιασμό στη συγκεκριμένη θέση με τον Πιερ Ισά να εξετάζει πάντως ήδη κάποιες περιπτώσεις από την αγορά της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ