12 χρόνια φυλακή στον παιδόφιλο του Ηρακλείου -Φρίκη από τα όσα σκούστηκαν στο δικαστήριο - iefimerida.gr

12 χρόνια φυλακή στον παιδόφιλο του Ηρακλείου -Φρίκη από τα όσα σκούστηκαν στο δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή κάθειρξης 12 χρόνων και 3 μηνών καταδίκασε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έναν 59χρόνο άνδρα για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών μέσα στο σπίτι του.

Ο 59χρονος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση, για ασέλγεια σε ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι και τα 15 έτη με αμοιβή, κατά συνήθεια και κατ΄ εξακολούθηση, για απείθεια και για κατοχή κροτίδων. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 3 μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και τον δράστη να οδηγείται στη φυλακή, ενώ του επέβαλε και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της δίκης εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς τους παρόλα αυτά η υπόθεση και όσα διηγήθηκαν τα θύματα του 59χρονου προκάλεσαν ανατριχίλα.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από την αστυνομία τον περασμένο Ιούλιο καθώς η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ανήλικα παιδιά εισέρχονταν χωρίς δικαιολογία στο σπίτι του 59χρονου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αστυνομία εντόπισε ένα εκ των θυμάτων του, μόλις 15 ετών, να βγαίνει από την οικία του. Ο ανήλικος κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος τον προσέγγισε φιλικά αλλά στη συνέχεια του πρότεινε να έχουν σεξουαλικές περιπτύξεις έναντι 10 ευρώ. Εκείνος δέχτηκε και αυτό συνέβαινε για δύο χρόνια. Ο 15χρονος υποστήριξε ότι το ίδιο συνέβαινε και με έναν 17χρονο που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία.

Ο 17χρονος επιβεβαίωσε την καταγγελία και υποστήριξε ότι ο 59χρονος τον προσέγγισε και εκείνον φιλικά, τον καλούσε στο σπίτι και όπως ανέφερε κάποια στιγμή που έδειξε τις προθέσεις του. Επιπλέον, ο νεαρός κατέθεσε ότι ο 59χρονος ασέλγησε σε βάρος του τουλάχιστον 20 φορές.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 59χρονος υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα αγόρια γιατί είναι ανίκανος, παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι τα θώπευε για να τα ευχαριστήσει, όπως του ζητούσαν τα ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασέλγεια ανήλικα αγόρια Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ