Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού - iefimerida.gr

Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να αναδείξει με κάθε τρόπο -επικοινωνιακά- τη δουλειά που κάνει στο Εθνικό Θεάτρο, από κάθε πόστο φαίνεται πως είναι ο Σωτήρης Χατζάκης, μετά την απόλυτη ρήξη με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού. Την ίδια ώρα ο Νϊκος Ξυδάκης προχωρά σε συναντήσεις με το ΔΣ του Εθνικού.

Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού | iefimerida.gr 0

Το μεσημέρι σήμερα ο Νίκος Ξυδάκης είδε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου χωρίς να υπάρξει καμία διαρροή ή πληροφορία για το αποτέλεσμα και το κλίμα της συνάντησης. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης Χατζάκης συνεχίζει την επιθετική επικοινωνιακή πολιτική. Ετσι, το Εθνικό Θέατρο ανέβασε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες από ... την πρώτη ανάγνωση των Τρωάδων που θα ανεβάσει το Εθνικό Θέατρο στις 3 Ιουλίου στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία του ίδιου του καλλιτεχνικού διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη. Ανάμεσα στην Καρυοφιλιά Καραμπέτη, τον Νίκο Ψαρρά, την Κόρα Καρβούνη, τη Μαρία Κίτσου και πολλους ακόμα σημαντικούς νέους ηθοποιούς που έχουν αναλάβει τους υπόλοιπους ρόλους και θα απαρτίσουν και τον χορό, ο καλλιτεχνικός διευθυντής στέλνει το μήνυμα της εντατικοποίησης της δουλειάς του.

Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού | iefimerida.gr 1

Εκεί ήταν και η Αλκηστις Πρωταψάλτη που θα λάβει μέρος στην παράσταση ως τελετουργός του θρήνου, και στην οποία είχε αναφερθεί ειδικά ο Σωτήρης Χατζάκης κατά τη συνέντευξη απολογισμού έργου που έκανε στις αρχές Μαρτίου. Στην τραγωδία Τρωάδες του Ευρυπίδη, τον ρόλο της πληγωμένης βασίλισσας της Τροίας Εκάβης θα ερμηνεύσει η Καρυοφιλιά Καραμπέτη.

Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού | iefimerida.gr 2
Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού | iefimerida.gr 3
Ο Χατζάκης κάνει πρόβες και ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook και ο Ξυδάκης βλέπει το ΔΣ του Εθνικού | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ