Μάρδας: Είμαι αισιόδοξος -Αύριο θα υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους - iefimerida.gr

Μάρδας: Είμαι αισιόδοξος -Αύριο θα υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους

Kostis Ntantamis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος πως αύριο θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

«Βλέπω συμφωνία αύριο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω στην διάθεσή μου», απάντησε στο Mega, ερωτηθείς σχετικά με την διαπραγμάτευση, που βρίσκεται επί τάπητος αυτή την περίοδο.

Μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε και στην διατήρηση του ΕΝΦΙΑ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, προαναγγέλλοντας δε την αντικατάστασή του από μια άλλη ρύθμιση.

«Μετατίθεται η εφαρμογή του χρονικά λίγο περισσότερο», δήλωσε, τονίζοντας πως αποτέλεσε μέρος της διαπραγμάτευσης «δεν ξέρω πόσο εκτεταμένη ήταν η συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ξέρω ότι έχει υιοθετηθεί η αλλαγή του ΕΝΦΙΑ»..

«Θα έχουμε μια εφαρμογή ενός νόμου όμοιου με τον ΕΝΦΙΑ, αλλά όχι τον ΕΝΦΙΑ. Φέτος θα πληρώσουμε κάτι άλλο. Επιδιώκεται η εφαρμογή μιας άλλης ρύθμισης για τα εισοδήματα που θεωρούνται χαμηλά. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα η κ. Βαλαβάνη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ