Σοκαριστική κατάθεση για το έγκλημα στο Μενίδι: Με εξέδιδε σε ηλικιωμένους για 200 ευρώ - iefimerida.gr

Σοκαριστική κατάθεση για το έγκλημα στο Μενίδι: Με εξέδιδε σε ηλικιωμένους για 200 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την 24χρονη που σκότωσε τον φίλο της γιατί την ανάγκαζε να εκδίδεται κυρίως με ηλικιωμένους έναντι 200 ευρώ.

Σύμφωνα με την 24χρονη, ο 33χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στις 4 Φεβρουαρίου δίπλα στο μαντρότοιχο του νεκροταφείου Μενιδίου, είχε βιάσει τις δυο μικρότερες αδελφές της με σκοπό να τις οδηγήσει και αυτές σταδιακά στο δρόμο της πορνείας. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το ότι εξωθούσε στην πορνεία και την ίδια την οδήγησαν στη δολοφονία.

Πώς γνωρίστηκαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 24χρονη γνώρισε 33χρονο, μέσω της 20χρονης αδελφής της, με την οποία είχαν αρχικά ερωτικό δεσμό. Όταν χώρισαν ο 33χρονος στράφηκε στην 24χρονη, την οποία φλέρταρε. Το νεαρό κορίτσι, κολακεύτηκε και αμέσως έπεσε στα «δίχτυα» του έρωτα του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε μετά από μερικούς μήνες επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα άρχισε να την προετοιμάζει προκειμένου να δέχεται ερωτικά ραντεβού, με το πρόσχημα πως όλα αυτά θα είναι πρόσκαιρα, μέχρι να κάνουν ένα καλό «κομπόδεμα» και να ανοίξουν το δικό τους σπίτι.

Οπως η ίδια υποστηρίζει ο 33χρονος στα δύο χρόνια της σχέσης την είχε αναγκάσει να εκπορνευτεί πολλές φορές κυρίως με ηλικιωμένους, κατοίκους Μενιδίου αλλά και άλλων περιοχών. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 200 ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραττε ο ίδιος δίνοντας στην κοπέλα 20 με 30 ευρώ. Τα υπόλοιπα τα κρατούσε δήθεν για το «κομπόδεμα».

Μάλιστα στην κατάθεση της παραδέχθηκε πως έκαναν και χρήση ναρκωτικών, που έφερνε στα ραντεβού τους το μετέπειτα θύμα της.

Πώς συνέβη το έγκλημα

Στις 4 Φεβρουαρίου ο 33χρονοςείχε πάει έξω από το σπίτι της νεαρής κοπέλας και της πέταγε πέτρες στο παράθυρο για να βγει έξω. Της είπε πως έχει ανάγκη από χρήματα και έχει κανονίσει ραντεβού και σε 10 λεπτά να έχει ετοιμαστεί και να τον συναντήσει στο νεκροταφείο. Λογομάχησαν και η 24χρονη τον μαχαίρωσε στην πλάτη, το θώρακα και το πόδι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός Μενίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ