Δήλωση Σαμαρά: Ηρθαμε να στηρίξουμε και εισπράξαμε ύβρεις – Τελευταία φορά ανεχόμαστε τέτοια παράσταση από την Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Δήλωση Σαμαρά: Ηρθαμε να στηρίξουμε και εισπράξαμε ύβρεις – Τελευταία φορά ανεχόμαστε τέτοια παράσταση από την Κωνσταντοπούλου

SOOC/ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε μετά την έκρηξη εντός συνεδρίασης ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζοντας ότι «η ΝΔ δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοια παράσταση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά «Ηρθαμε στη Βουλή για να υποστηρίξουμε τις ελληνικές θέσεις και την προσπάθεια συναίνεσης και εισπράξαμε ύβρεις. Σα να μην έφτανε αυτό η Πρόεδρος της Βουλής δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου πρωθυπουργού.

Ελπίζω να γίνει σαφές ότι η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ανεχτεί τέτοια παράσταση συντονισμένη από εκείνος που δεν θέλουν βοήθεια αλλά διχασμό. Είναι η τελευταία φορά που δεχόμαστε τέτοια παράσταση».

Ερωτηθείς αν επίκειται πρόταση μομφής, πάντως, ο κ. Σαμαράς δεν απάντησε και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ